Jeg definerer mode med en Valentino taske

valentino taske

Mode er en sjov størrelse. Det er det, fordi du ikke kan regne med mode. Den ene sæson skal du gå i koralblå, den næste sæson skal du gå i glimmer. Hvad der var mode for et år siden er ikke nødvendigvis mode i dag, og hvad der var mode for 30 år siden kan vise sig pludselig at blive mode igen. Der findes ikke et endeligt svar på, hvad mode er for en størrelse. Det er os som forbrugere, der definerer den, og det er os, der påvirker hinanden til at følge den. Eller er det? Personligt definerer jeg altid mode med en Valentino taske eller et par Valentino sko. Du kan selv være med til at definere mode lige her: https://www.kassandra.dk/maerke/valentino

For mit vedkommende har jeg enormt svært ved hele tiden at skulle følge de mest aktuelle modetrends. Derfor går jeg altid efter den mode, der er nem at definere. Den tidløse mode. De tidløse modebrands, der er med til at definere den mode, der ikke kan defineres. Valentino Garavani. Så jeg går altid efter en smuk Valentino taske eller et par fede Valentino sko, når jeg skal definere mode. For med en Valentino taske eller et par Valentino sko behøver jeg aldrig at være bekymret for, at jeg ikke vil følge med på den mode, der ikke kan defineres.

En Valentino taske og et par Valentino sko fra et af verdens stærkeste modebrands

Min Valentino taske eller mine Valentino vil altid være på mode, også hvis den enkelte kollektion bryder ud over brandets grænser i dens design. Det tidløse ved Valentino Garavani kommer ikke fra et tidløst og enkelt design. Designet kan sagtens være enkelt, men det kan også være unikt, specielt og udfordrende.

Men det er ikke designet, der gør din Valentino taske eller dine Valentino sko tidløse i forhold til mode. Det er brandet. Det italienske modebrand har nemlig formået at skabe så stærkt et brand, at det altid i en eller anden forstand vil være moderigtigt i forbrugernes øjne.

Du kan definere moden med et modebrand

Måske tænker du nu, at der er flere modebrands, der før har defineret tidernes trends, som ikke længere har noget at skulle have sagt. Det er også rigtigt, at der findes brands, der har haft deres 15 minutters berømmelse men nu må opgive sin stemme, når den nye sæson skal tildeles en farve. Her er der dog langt fra tale om et sådant brand. For dette italienske brand har haft meget mere end 15 minutter i spotlyset. Dette italienske brand har været med til at skrive modens historie.

Farver, materialer, mønstre… Det er næsten underordnet, hvad du vælger at investere i, så længe du vælger en Valentino taske eller et par Valentino sko. Du vil få dig en Valentino taske eller et par Valentino sko, der udviser kvalitet, stilsikkerhed… og prestige. Så måske ser du mode som en usikker pengemaskine, der stjæler både din tid og din månedsløn hver eneste sæson. Men med en Valentino taske eller et par Valentino sko investerer du ikke i et modeitem, der følger med de aktuelle trends. Det er dig, der sætter de aktuelle trends.