Romantisk dag i Ystad saltsjøbad

Romantiske Ystad Saltsjöbad ligger helt ned til Østersøen i den sydlige del af Sverige. Hotellet er et New Port-inspireret hotel, og har siden 1897 været et rekreationssted med moderne faciliteter og et luksuriøst spaområde.

Hotellet har en helt speciel charme over sig, og er ideel for en romantisk tur med luksus og wellness i centrum. Ystad saltsjøbads store spa-arealer indbyder til afslapning og selvforkælelse, sammen med din partner. Hotellet ligger kun 20 meter fra Østersøen, hvor I kan starte jeres dag med en dukkert i havet, eller blot nyde den spektakulære udsigt. På regnfulde dage kan man i stedet benytte den opvarmede pool på hotellet.

Ystad Saltsjöbad ligger 5 minutters kørsel fra Centrum af Ystad og desuden tæt på Malmø. Hotellet ligger unikt, og er nabo til  både Österlen og Ystad, hvor I kan slentre rundt i de hyggelige små gader med de flotte bindingsværkshuse.

Ønsker du ikke at tage helt til Ystad, så har Dulle Magasinet skrevet nogle gode guides til at få en romantisk dag i København. Men om ikke andet, så er det en nem og billig måde at komme lidt væk fra det hektiske liv i København. Nogle betyder det også en del bare at komme lidt væk fra de faste rammer og omgivelser, som du befinder dig i.

Forkæl dig selv og din partner på Ystad saltsjøbad

Romantikken starter allerede ved ankomst til Ystad Saltsjøbad. Her vil I som det første blive budt på vin, chokolade og frugt. Brug herefter dagen på at udforske hotellets spa, som omfatter et spabad og 2 saunaer. Her er selvforkælelse og romantik kodeordet, og I bør ikke snyde jer for fx at prøve Aroma soul scrub ritual behandlingen.

Har I tjekket ind på hotellet som gæster, får I mulighed for at nyde gratis adgang til spaen, og I kan også reservere spa-behandlinger, eller vælge at tage aerobic, yoga eller tai chi timer. Hvis I er de aktive typer, kan I i stedet benytte Saltsjöbads tennisbaner, fitnesscenter, swimmingpools, eller tage en løbetur på den smukke strand. I har også mulighed for at leje cykler på hotellet.

I bør afslutte dagen med en specialitet fra hotellets á la carte-restaurant, som tilbyder udsøgte og internationale delikatesser. Den udendørs terrasse med bar og grill, og en uforglemmelig havudsigt, er et populært sted at spise om sommeren.

I kan også vælge at overnatte i en af suiterne på hotellet. Værelserne på Ystad Saltsjöbad har alle aircondition og er smagfuldt indrettede med et maritimt tema. De har alle kabel-tv, strygeudstyr og minibar. Mange af værelserne har balkon, og flere af dem er med havudsigt. Der er gratis internet på værelserne.

Et besøg på Ystad Saltsjöbad er en helt speciel oplevelse, som kan holde romantikken i live længe efter, at I er kommet hjem.

Romantisk dag i Ystad Saltsjöbad